(VIDEO) ZVEZDIN POKER ASOVA: Dva povratnika, "Delija" i protivnik koga je "Marakana" OSVOJILA!

Autor:

Sport

05.09.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda se opako pojačala pred Ligu šampiona! Dočekala je Marakana dva povratnika u svoje redove, jednog "Deliju" od malih nogu i igrača koji je igrao protiv Zvezde i poželeo da se nađe u njenom timu.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći ponovo nA "Marakani"!

- Osećam se fantastično, ovo je za mene veliki dan, o ovome sam sanjao, Zvezda je veliki klub. Bilo je impresivno kada sam izašao na teren, stadio Marakana je jedan od retkih sa bogatom tradicijom i drago mi je što mi se ukazala prilika da zaigram ovde. Hoću svima da pokažeem da sam doveden sa pravom i naravno da ću igrati najbolje što mogu- rekao je Jirka.

Čaušić se vratio u crveno-bele posle 12 godina.

- Očekujem da se osvoji titula i dupla kruna i da ostvarimo što bolji utisak u Ligi šampiona. Čudno mi je što će mi Žule biti kapiten jer sa ja njemu bio u omladincima, ali možda zamenimo uloge- rekao je Čaušić.

Marin je igrao za velike klubove, ali Zvezda je dečački san.

- Srećan sam što sam ovde i što ću igrati Ligu šampiona. Omiljeni igrač mi je bio Dejan Savićević, volim kao on driblinge i golove. Drugo je igrati za ekipu koju navijaš, emotivno je za mene- rekao je Marin.

Boaći se vratio po još golova.

- Moje želje su da uradim najbolje za Crvenu zvezdu, i molim se da mi Bog bude ponovo naklonjen, da postignem što više golova. Nedostajali su mi navijači, kako su se ljudi ophodili prema meni na ulici- rekao je Boaći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading