Zvezda i Srbija najbolje u Evropi!

Autor: crvenazvezdafk.com

Sport

05.09.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući pobedi nad Salcburgom i plasmanu u Ligu šampiona Crvena zvezda i Srbija povećale su prednost na prvom mestu UEFE liste koeficijenata.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda briljira u Evropi!

Srbija, kao i Crvena zvezda trenutno imaju najveći broj bodova na listi, a tome su najviše doprinele pobede u kvalifikacijama za Ligu šampiona Crvene zvezde. Zvezda je za plasman u elitno takmičenje dobila bonus od četiri boda i sada naša zemlja ima ukupni konto sezone 5.250 poena.

Iza Srba na listi se nalaze norveški klubovi sa 4.125 bodova, s tim da imaju dva učesnika u Ligi Evrope, potom Škoti sa četiri ekipe, od kojih su dve učenisi Lige Evrope, Kiprani sa dva tima u Ligi Evrope i Danci sa jednim predstavnikom u Ligi Evrope, sa po 3.875 poena.

Gledajući pojedinačno klubove, Crvena zvezda je osvojila najviše poena , čak 10, jedan više od Ajaksa, tri od Benfike i AEK-a. 

Crvena zvezda je jedini klub koji je krenuo od prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i plasirao se u grupnu fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading