STIGLA KAZNA UEFA: "Delijama" se ovo neće dopasti!

Autor:

Sport

07.09.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda ovog petka saznao je visinu kazne koju će snositi nakon incidenata u Salcburgu na revanš meču plej-ofa Lige šampiona. Crveno-beli će biti lišeni podrške navijača na dva od tri gostovanja u grupnoj fazi. Ipak, ono što je najbitnije je da "Marakana" ostaje otvorena i čeka sva tri rivala!

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Čekali su u Zvezdi 7. septembar sa velikom strepnjom. Ipak, može se reći da su zadovoljni, ako ništa drugo, bar delimično. Stadion "Rajko Mitić" prepun će dočekati Napoli, Liverpul i Pari Sen Žermen.

Doduše, svi koji su želeli da otputuju u Francusku ili Englesku na gostovanje šampiona Srbije - to neće moći da urade. Zvezda je kažnjena sa dve utakmice bez prisustva publike na gostujućem terenu. 

Pored toga u kasu UEFA moraće čelnici crveno-belih da uplate 30 hiljada evra. UEFA je ostala dosledna svojim principima. Zbog sličnih grehova do sada je uglavnom delila finansijske kazne. Međutim, problem je predstavlja činjenica da je srpski šampion redovna "mušterija" evropske kuće fudbala i da mu je nedavno prepolovljena kazna zbog beogradskog duela sa Suduvom. Ipak, UEFA je u obzir uzela činjenicu da na teren u Salcburgu nisu utrčali navijači iz "kaveza", sektora koji je pripadao Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading