REDOVI NA "MARAKANI": Počela prodaja kompleta za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

06.09.2018

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda ovog četvrta je započeo prodaju paketa ulaznica za predstojeće duele u grupi C Lige šampiona. Već prvog dana ispred blagajne u Ljutice Bogdana je ogroman red. Za sada prodaja je moguća samo članovima.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Gužva ispred blagajne stadiona "Rajko Mitić"

Vlasnici članskih karata od 6. pa do 10. septembra biće u prilici da kupe ulaznice na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ u periodu od 10 do 18 časova, dok će redovna prodaja početi u utorak, 11. septembra.

Svi članovi sa izmirenim članarinama imaju pravo preče kupovine, dok vlasnikci sezonskih ulaznica imaju i popust od 50%. Prilikom kupovine, neophodno je da članovi kluba, osim ličnog dokumenta, na uvid predaju člansku, a vlasnici sezonskih ulaznica i člansku i sezonsku kartu - napominju iz kluba.

Takođe, davaoci krvi u poslednjoj akciji "Crveno-bela krv" održanoj na stadionu "Rajko Mitić", od ovog četvrtka mogu da zamene dobijeni vaučer za ulaznicu na južnu tribinu.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Klub je odlučio da nagradi i one koji su dolazili da gledaju utakmice u domaćem prvenstvu a nemaju članske karte tako što će im u ponedeljak, 10. septembra, omogućiti da kupe paket za Ligu šampiona, a sve što je potrebno jeste da na uvid prilože sačuvanu ulaznicu sa neke od superligaških utakmica na kojima je Crvena zvezda bila domaćin ove sezone.

VIP ulaznice neće biti u prodaji.

CENE PAKETA ULAZNICA SU:
Sever i jug: 7.500 dinara
Istok: 15.000 dinara
Zapad bočno: 15.000 dinara
Zapad centar: 18.000 dinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading