Svi su udarili na Balotelija!

Autor:

Sport

08.09.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italija i Poljska su odigrale meč u Ligi nacija (1:1), a posle susreta u centru pažnje bio je Mario Baloteli. Njega su mediji u zemlji "azura" bukvalno razapeli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Baloteli se našao na ozbiljnom udaru.

- Sporo napreduje. Očajničko lutanje između Glika i Bednareka (štoperi rivala) koji su se prosto utrkivali ko će od njih dvojice stići do lopte pre Balotelija. nije bilo reakcije sa njegove strane nijednog trenutka - navodi se u komentaru jednog lista, dok je "La Gazzetta dello sport" ovako videla izdanje problematičnog fudbalera:

- Nije imao želju da igra sve dok nije otišao na klupu.

Komenentari su bili više nego oštri.

- Apatično, kilavo, izmaltretiran od strane poljskih defanzivaca, uvek okrenut leđima od gola protivnika. Uz sve to ima problem sa kilažom. - piše u redovima o meču u listu "Corriere dello Sport".

Selektor Manćini je na udaru zbog odluke da Baloteli igra. Ostaje da se vidi da li će biti dosledan ili će Marija poslati na klupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading