ODJAVIO JUNAJTED: Štoper veran Lesteru!

Autor:

Sport

09.09.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Engleske Hari Megvajer tokom nedavno završenog prelaznog roka često se dovodio u vezu sa Mančester junajtedom. Ako je postojala neka šansa da korpulentni štoper stigne na "Old Traford" svaka nada je ugašena - pao je dogovor o produžetku saradnje sa Lesterom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Megvajer

Dakle, sve je jasno, Murinjo je ostao bez velikog pojačanja u zimskom prelaznom roku pa će morati da se okrene drugim opcijama. Megvajer se obavezao na petogodišnju vernost "lisicama".

- Od kada sam došao u klub uvek ponavljam koliko sam srećan što sam ovde. Dali su mi priliku da igram u Premijer ligi, takmičim se i napredujem, steknem kvalitet i iskustvo potrebno za nastup na Svetskom prvenstvu. Mnogo dugujem klubu i radujem se predstojećim godinama u Lesteru - rekao je Megvajer.

Reprezentativac Engleske je u ovaj klub došao 2017. godine iz Hala, a u prethodnoj sezoni je na svih 38 utakmica igrao u Premijer ligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading