Zidan najavio povratak: Spekulacije o klubu počele

Autor:

Sport

10.09.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski stručnjak Zinedin Zidan potvrdio je da će se vrlo brzo vratiti trenerskom poslu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Zidan je bez angažmana od kraja prošle sezone, kada je napustio madridski Real, uprkos činjenici da je sa "kraljevskim klubom" osvojio tri Lige šampiona zaredom.

- Sigurno je da ću vrlo brzo ponovo biti trener, to je ono što volim da radim. Fudbal je ipak ono čime se bavim celog svog života - rekao je Zidan za TVE.


Zidanova izjava dolazi pošto je poslednjih nedelja dovođen u vezu sa Mančester junajtedom. Pojedini mediji čak su najavili da u slučaju da nasledi Žozea Murinja na klupi "Crvenih đavola", želi da na "Old Traford" odvede Tonija Krosa, Tijaga Alkantaru, Džejmsa Rodrigesa i Edinsona Kavanija.

Popularni Zizu je trenersku karijeru započeo u drugom timu Reala 2014. godine, a priliku u prvom je dobio početkom 2016. Od tada su Madriđani osvojili tri titule u Ligi šampiona, uz jednu u Primeri i dve na Svetskom klupskom prvenstvu.

Tokom igračke karijere, legendarni francuski fudbaler je branio boje Kana, Bordoa, Juventusa i baš Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading