Zvezda održala skupštinu: Izložen plan

Autor:

Sport

11.09.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak uz prisustvo 35 članova, održana redovna Skupština KK Crvena zvezda. Usvojene sve odluke, formiraju se novi UO i stručni savet kluba. Crvena zvezda

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Na dnevnom redu sednice kojom je predsedavao predsednik Skupštine Branislav Baćović, našle su se sve tačke i pitanja važna za funkcionisanje kluba, usvojeni su svi finansijski izveštaji, izložen je izveštaj Nadzornog odbora, takođe i izveštaj revizorske kuće, ali i izveštaji Evrolige i finansijske komsiije Evrolige.

Članovi Skupštine dobili su informaciju i o novim kandidatima za sastav Upravnog odbora kluba, poslovnom planu KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2018-2019, promenama u sastavu Skupštine, i predsedništvu kluba. Posebne tačka dnevnog reda bila je formiranje UO čijem sastavu će se nači ljudi iz privrede , kao i formiranje Stručnog saveta kluba, u čijem radu će (i za koji su već dali načelan pristanak) učestvovati brojne legende kluba. Nakon konstitutivnih sednica stručnog saveta i UO, javnosi će biti prezentirana kompletna informacija o Stručnom savetu kluba.

Poseban deo sednice Skupštine zauzela je prezentacija i vrlo iscrpan izveštaj o poslovanju KK Crvena zvezda u periodu od 2011-2018.godine, koji je članovima Skupštine izložio predsednik kluba Nebojša Čović.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

U izlaganju su vrlo detaljno obuhvaćeni svi aspekti života kluba od 2011.godine pa do danas, ali je izložen i plan o narednim koracima kluba i na sportskom i poslovnom planu.

Drugi deo prezentacije o daljim idejama i planovima kluba na poslovnom i marketinškom planu, promocijama kluba i načinima samofinansiranja KK CZ kroz različite akcije, članovima Skupštine izložio je direktor crveno-belih Filip Sunturlić.

Predstavnicima Skupštine, detaljno je prezentovana i organizaciona šema kluba koja je u potpunosti usaglašena i oformljena sa standardima Evrolige, koja ih i propisuje.

Takođe, detaljno je prezentovan i plan rekonstrukcije terena i zgrade KK Crvena zvezda koja je uz pomoć i u saradnji Evrolige dobila potpuno novo ruho, o čemu su i lično prilikom dolaska na Mali Kalemegdan mogli da se uvere svi članovi Skupštine, i ostalih organa kluba. Sedište KK Crvena zvezda sada ima potpuno nove terene sa novom podlogom ( 3 standardna terena) nove koševe, i jedan potpuno novi teren 3 na 3, dok je fasada upravne zgrade potpuno renovirana i osvežena.

Sve tačke dnevnog reda i izveštaji prezentovani od strane predsednika i direktora kluba usvojeni su jednoglasno.

Konačno, članovi Skupštine, kao i svaki put, želeli su i kroz pitanja da se dodatno informišu o radu kluba, posebno o pojedinim detaljima vezanim za takmičarsku ekipu koja će nositi dres Crvene zvezde mts u sezoni koja startuje utakmicom sa Cibonom krajem septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading