NA PRIPREME PRVOLIGAŠA SA 100 KILOGRAMA!

Autor:

Sport

11.09.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko drugi nego Mario Baloteli. Italijanski reprezentativac šokirao je sve u Nici, klubu čiji dres kada se sredinom jula pojavio na pripremama sa viškom kilograma - vaga je pokazala brojku od čak 100 kg.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Ne prođe ni mesec dana, a da kontroverzni napadač ne bude u centru pažnje. Doduše, ono što je trenutno aktuelno desilo se 17. jula, ali su se tek nedavno pojavile informacije o tome. Naime, Baloteli je na početak priprema francuskog prvoligaša Nice stigao sa čak 100 kilograma, 12 više od idealne granice (88 kg). Za samo dva meseca Italijan je uništio svoje telo nezdravom ishranom i skupljanjem masnih naslaga.

Nakon toga usledili su individualni treninzi, odvojeno od ekipe, kako bi se što pre vratio u stanje pre odmora. Čak ni sada stanje nije mnogo bolje, ali se neznatno popravilo. Mario je trenutno na šest kilograma do granice, a dodatni treninzi i dalje su na snazi. Ovakve informacije pojavile su se kada je Marsej, upravo iz navedenih razloga odustao od kupovine, iako je bio i više nego zainteresovan za angažovanje napadača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading