UBI NAS LUTANJE!

Sport

12.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" pod hitno moraju da se trgnu, upozoravaju fudbalski stručnjaci posle mršavog remija s Rumunima (2:2) u 2. kolu C4 grupe Lige nacija.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajiću loše ide na klupi "Orlova"!

Iz aviona se vidi da nešto ne štima u igri Srbije, da tim štuca i da četa Mladena Krstajića na terenu ne deluje kao tim koji rivalima uteruje strah u kosti. Ono oko čega su se na keca složili Ljubinko Drulović i Milan Živadinović je da selektor luta!

Podatak koji to potvrđuje jeste da je Krstajić na 11 mečeva svaki put na teren izveo drugačiji tim. A ono pravo tek sledi, okršaj s žilavom Crnom Gorom 10. oktobra u Podgorici.

NEUIGRAN TIM

- Protiv Rumunije smo izgubili dva boda i sada je stanje u grupi otvoreno, što nije dobro po nas. Mislim da selektor još traži idealnih 11 igrača koji će činiti standardnu postavu. Vidi se da je ekipa neuigrana, ali ipak treba imati razumevanja. Neki igrači, poput Adema Ljajića, još nisu u prepoznatljivoj formi. Može se reći da su Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić uvek na najvišem nivou. Ipak, upozorio bih na ono što nas čeka u Podgorici. Ne bismo smeli nikoga da potcenimo, iako možda na papiru imamo kvalitetniji tim, vidite i sami da su Crnogorci prvi u grupi - poziva na oprez nekadašnji selektor Drulović.

RepublikaFoto: Starsport

SLABA TAKTIKA

Bard srpskog fudbala, popularni Živa, smatra da smo olako prosuli bodove protiv Rumunije, kao i da je Krstajićeva taktika diskutabilna.

- Prosečna selekcija Rumunije nam je u Beogradu uzela bod, što je loše. Uvek sam na strani struke, pa tako pružam podršku Krstajiću, ali moram da priznam da je grešio u taktici. Odbrana nam je kritična, bekovi Kolarov i Rukavina su ostavljali mnogo mesta protivnicima. Ni sredina terena nije ništa bolja. Najviše su razočarali oni od kojih se najviše očekuje i o kojima su pisani hvalospevi. Napad je svetla tačka, a Mitrović je pravi egzekutor. Ipak, ono teško tek predstoji, a to je derbi sa Crnom Gorom. Ljudi u Podgorici žive za velike utakmice reprezentacije, trudiće se da naprave spektakl - jasan je Živadinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragan

12.09.2018 05:12

JEDINI SPAS JE ŠTO PRE PROMENITI TRENERA, POSLE ĆE NAM BITI KASNO...