OVO MORA DA BOLI: Vicešampion sveta na kolenima! Španci POSRAMILI Hrvate!

Autor:

Sport

11.09.2018

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Španije demolirali su reprezentaciju Hrvatske u meču drugog kola A lige, UEFA Lige nacija sa 6:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kakva bruka!

Golove za Španiju davali su Saul Njiges, Marko Asensio, Rodrigo, Serhio Ramos i Isko uz jedan primljen auto-gol Lovre Kalinića, koji je sam zatresao svoju mrežu.

Već je u prvom poluvremenu bilo jasno da su Hrvati nemoćni, tri gola do poluvremena demoralisala su vicešampione sveta. Luka Modrić, kandidat za najboljeg fudbalera je bio nevidljiv na terenu.

Već do 76. minuta je bilo 6:0, tu su se zaustavili Španci. Vicešampion sveta je na kolenima, ovo je ujedno najubedljiviji poraz hrvatske reprezentacije u istoriji.

U preostalim utakmicama Lige nacija, Belgija je pobedila Island sa 3:0 u Ligi A, uz dva gola Romelua Lukakua i jedan Edena Azara. Bosna i Hercegovina je pobedila Austriju u B ligi sa 1:0, a u C ligi Finska je savladala Estoniju sa 1:0, a Mađarska Grčku sa 2:1. 

Luksemburg je u D ligi bio bolji od domaćeg San Marina sa 3:0, dok su Moldavija i Belorusija odigrale nerešeno bez golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading