Romantik Gvardiola!

Autor:

Sport

13.09.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da će završiti trenersku karijeru tamo gde je i počeo - u mlađim kategorijama Barselone

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Španac je počeo trenerskim poslom da se bavi 2007. godine u Barseloni B, a već naredne godine je prekomandovan u prvi tim odakle je počeo da niže uspehe i gradi ime u evropskom fudbalu.

Sada uspešno vodi prvaka Premijer lige iz Mančestera, ali ne namerava da završi karijeru u Engleskoj, već da se vrati iskonskoj ljubavi prema fudbalu, a to je rad sa mlađim kategorijama katalonskog giganta.

- Završiću karijeru tamo gde sam je i počeo - u mlađem timu Barselone. Moji poslednji koraci biće u radu sa mladima, a iskreno se nadam da će to biti Barselonina deca. Mislim da je to idealno mesto - rekao je Gvardiola.

Gvardiola je počeo treću sezonu u Sitiju, a prethodnu je okončao veličanstveno, dominantno osvojenom titulom u Premijer ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading