JUNAK NENAD KRSTIČIĆ O ŽIVOTNOJ POBEDI: UMIRAO SAM OD LEUKEMIJE, A SAD IGRAM LIGU ŠAMPIONA

Sport

14.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su mi dali 48 sati života, o fudbalu u tim trenucima nisam razmišljao, već samo da budem živ i zdrav, kaže as Zvezde

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstičić

Životna priča veznog fudbalera Crvene zvezde Nenada Krstičića (28) ledi krv u žilama! Lekari u Italiji su mu 2010. godine, dok je igrao za Sampdoriju, konstatovali leukemiju i poručili da mu je ostalo 48 sati života, ali je on iz te životne bitke izašao kao pobednik! Danas, osam godina kasnije, Krstičić će sa crveno-belima igrati u Ligi šampiona, što je samo po sebi više nego dovoljno za jedan holivudski film.

KRIO OD RODITELJA

- Kako je u pitanju bila teška bolest, meni je, iskreno, bilo najbitnije da se izlečim i budem živ i zdrav, a o fudbalu sam najmanje u tim trenucima razmišljao. Lekari su mi rekli da mi je ostalo 48 sati života. Dali su mi infuziju, već su me otpisali, ali se desilo čudo i oporavio sam se. Sve je počelo nakon što sam pojeo kesicu čipsa, krenuli su strašni bolovi u stomaku. Najgore od svega je što roditeljima nisam smeo da saopštim šta mi se dešava. Oni i danas pričaju da sam verovatno imao sepsu. Ipak, naravno da sam bio presrećan kada se sve dobro završilo i kada sam mogao da se vratim fudbalu - rekao je Krstičić, koji je bio gost emisije "Zvezdaši pitaju", koja se emituje na klupskoj televiziji.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstičić sa titulom

SANJA GOL U LŠ

Zvezdu i Krstičića sada čekaju neke nove bitke, ovoga puta na najvećoj evropskoj sceni, gde će im rivali biti Napoli, Liverpul i Pari Sen Žermen. Očekivano, "Delije" su ga pitale da li sanja gol protiv fudbalskih aždaja.

- Voleo bih da na nekoj od ovih šest utakmica postignem makar jedan pogodak, u pitanju su velike ekipe sa strašnim igračima. Verujem da će naši navijači napraviti paklenu atmosferu i da bi zaista bio neverovatan osećaj dati gol. Ipak, najbitnije bi mi bilo da nam taj pogodak donese pobedu, koja bi nam mnogo značila - rekao je majstor fudbala Nenad Krstičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading