Krstičić: Smejao sam se u facu Pongračiću

Autor:

Sport

13.09.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, Nenad Krstičić, otkrio kako se završio mali rat između njega i Salcburgovog Hrvata Pongračića kada je Čakir označio kraj meča

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstičić

Nenad Krstičić važi za smirenog fudbalera, a sve je iznenadio kada je skočio na mladog hrvatskog defanzivca Marina Pogračića, koji je prethodno krvnički zgazio Zvezdinog napadača Milana Pavkova. Dve nedelje posle istorijskog okršaja u Mocartovom gradu vrednog učešća u Ligi šampiona, reprezentativac Srbije je otkrio šta je uradio Hrvatu:

- To što sam mu rekao nije za javnost, a svašta sam mu izgovorio. Video sam da je namerno skočio na Pavkova, posebno jer mu je tu bio saigrač. A onga je preskočio. Bilo je psovki i svega. Na kraju sam mu se smejao u facu - otkrio je Krstičić detalj sa meča u Salcburgu odgovarajući na pitanja Zvezdinih navijača.

Iskusni fudbaler je imao i posebnu poruku pred okršaj protiv PSŽ-a najvivši da ima veliku želju da vidi Nejmara u posebnom izdanju.

- Voleo bih da postignem pogodak u jednoj od predstojećih velikih utakmica. Imamo svoje ciljeve u ovoj sezoni, a to je dupla kruna, jer smo plasman u Ligu šampiona već ostvarili. Voleo bih da vidim Nejmarovu facu ako ih pobedimo - priznao je Krstičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading