Englezi uporedili Jokanovića i Gvardiolu: Nemoguće je kopirati Pepa

Autor:

Sport

14.09.2018

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović negirao je komentare fudbalske javnosti u Engleskoj da kopira stil igre kolege iz Mančester sitija Pepa Gvardiole.

RepublikaFoto: twitter.com/Slavisa Jokanovic
Slaviša Jokanović

- Ne koristim njegov stil, već svoj. Ne možemo da se upoređujemo, on je jedan od najuspešnijih menadžera. Dokazao je da je moguće i u Premijer ligi moguće igrati njegov sistem, napravio je važan iskorak - rekao je Jokanović na konferenciji za medije pred meč sa Sitijem.

On je dodao da nije lako igrati na tom nivou koji je Gvardiola pokazao sa "građanima".


- Pokušavamo da nađemo naš put i prilagodimo se igri sa kojom možemo da dolazimo do pobeda - kazao je srpski stručnjak, dodavši da ima još mnogo toga da nauči na najvišem nivou.

Jokanović je prvi srpski stručnjak ikada u Premijer ligi, a pre Fulama uspeo i sa Votfordom da izbori promociju u najaču ligu Engleske, ali tada nije uspeo da se dogovori oko nastavka saradnje.


Sa uspehom je vodio i Makabi iz Tel Aviv, sa kojim je ušao u Ligu šampiona, dok je sa Partizanom osvojio duplu krunu u Srbiji.

Utakmica 5. kola Premijer lige Mančester siti - Fulam igra se u subotu od 16 sati na Etihadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading