DOLAZI U BEOGRAD: Kako će Maksimović protiv svoje Zvezde?

Autor:

Sport

16.09.2018

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Maksimović se vraća na "Marakanu". Fudbaler Napolija lako bi mogao da bude starter u Beogradu. Dolaskom trenera Anćelotija postao je standardan, a odigrao je ceo meč protiv Fjorentine.

- Zaslužili smo pobedu s obzirom na šanse koje smo stvorili i posed lopte. Jako je bitno i što nismo primili gol s obzirom da smo u poslednja tri meča primili šest. A nije bilo lako jer smo igrali protiv Fjorentine koja je imala dve pobede u nizu i igra dobar fudbal. Ipak, dobro smo se pripremili - rekao je Maksimović.

On je potkačio i bivšeg trenera Sarija.

- Hvala treneru što mi je dao šansu da igram. Dugo sam čekao… Mislim da sam poslednji meč za Napoli odgrao pre osam ili devet meseci protiv Fajenorda u Ligi šampiona. Mister je zadovoljan kako radim i rekao mi je samo da nastavim tako i da ću dobijati šansu. Koliko, zavisi od mene… On je drugačiji trener od prethodnog jer koristi više igrača, što je bitno za tim kakav je Napoli. Kod njega svi dobiju šansu, a onda je sve na tebi da li ćeš je iskoristiti.

 

Maksimović se osnvruo i na meč sa Crvenom zvezdom.

 

- Poznajem dobro Zvezdu. Proveo sam godinu i po dana u Crvenoj zvezdi, to je klub za koji navijam od malih nogu. Pripreme za taj meč počinjemo već sutra, atmosfera je dobra i idemo na prvu pobedu u Ligi šampiona. Jako je važno pobediti u prvoj utakmici, jer ako krene loše, onda će sve u nastavku biti mnogo teže. Očekuje nas vatrena atmosfera, slična onoj u Napulju, stadion će biti pun… Ali, favoriti smo - zaključio je Maksimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading