ITALIJANI OPLELI PO NEMCU: BRIH JE ZLO, mora da leti iz fudbala!

Autor:

Sport

21.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar uglednog lista sa "čizme" isključenje Ronalda i uopšte suđenje na meču Valensija - Juventus (0:2) nazvao uvredom za fudbal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Feliks Brih

Poremećeni um Feliksa Briha (43) očigledno ne može da se zaustavi u svom nagonu ludila. Advokat iz Minhena isključio je iz samo njemu znanih razloga Kristijana Ronalda (33) već u 29. minutu utakmice prvog gola Lige šampiona, u kojoj je Juventus savladao Valensiju na Mestalji (2:0). To je razbesnelo italijanske novinare, pa je ugledni Tutosport Nemca ocenio sa nulom!

UEFA DA GA IZBACI

- Jedno najobičnije koškanje na terenu skupo je koštalo Kristijana. Portugalac je spustio ruku na glavu defanzivca Valensije Džejsonu Murilju dok je ovaj sedeo na terenu, a pomahnitali Brih je na asistenciju pomoćnika protumačio to kao pokušaj čupanja kose. Kristijano je uzalud rekao arbitru da nije ništa uradio i uplakan je napustio teren. Nemac je uvreda za fudbal! UEFA jednom zauvek doktora pravnih nauka mora da ukloni sa evropskih fudbalskih terena - piše između ostalog u tekstu na Tutosportu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

NE DOBIJA CRVENE

Dečački iskrene suze zvanično najboljeg fudbalera na svetu obišle su planetu, a to je bio prvi crveni karton Portugalca u 154. utakmici u elitnom takmičenju. Međutim, to očigledno Nemca nije zanimalo, baš kao što ga nije interesovalo da pogleda VAR na sugestiju kod prekršaja koji je ceo svet, osim njega, video nad Aleksandrom Mitrovićem u meču Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu.

Interesantno je da je Feliks mogao da popije i batine u Valensiji, jer je potpredsednik Juventusa Pavel Nedved, koji inače važi za smirenog čoveka, toliko pobesneo da je zajedno sa dvojicom direktora italijanskog velikana pokušao da se sukobi sa njim u poluvremenu meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading