(VIDEO) KAD JE TEŠKO - MITAR: Srbin spasao Fulam protiv "stršljenova"

Autor:

Sport

22.09.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama nekako su isčupali važan bod protiv nove senzacije u Premijer ligi, ekipe Votforda. Bod i spas domaćima doneo je, a ko drugi nego naš Aleksandar Mitrović u 78. minutu.

Aleksandar Mitrović

Senzacija u ovogodišnjoj najjačoj ligi Engleske svakako je ekipa Votforda koja je pokušala da petu od šest utakmica reši u svoju korist. Ipak, to im nije pošlo za rukom u okolini Londona protiv Fulama koji je preko Mitrovića stigao do boda. Gužvu na ivici šesnaesterca "kotidžersa" posle samo 90 sekundi igre iskoristio je Vil Hjuz koji je odličnim dodavanjem izbacio Endija Greja samog na golmana domaćih Marka Betinelija te ovome nije bilo teško da promeni rezultat.

Kada je delovalo da će to biti i konačan rezultat na scenu stupa srpsko-argentinska veza. Lusijano Vijeto šalje loptu u peterac ka Mitroviću, a on pogađa mrežu. Odlično se snašao naš reprezentativac i doneo bitan bod ekipi Slaviše Jokanovića. Naravno, usledila je prepoznatljiva proslava gola i delirijum na "Krejvn Kotidžu". Do kraja je Mitar mogao da bude i totalni heroj, ali mu se prečka isprečila na putu do toga.

 

 

Naredni meč Fulam igra protiv Evertona 29. septembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading