Jokanu malo i tri izmene: Traljavo u prvom, mogli do pobede u drugom poluvremenu

Autor:

Sport

22.09.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović kaže da je zbog loše partije svog tima u prvom poluvremenu meča sa Votfordom želeo da izmeni pola igrača, ali da je u nastavku igra bila znatno bolja.

Slaviša Jokanović

Kotidžersi su remizirali sa Votfordom kod kuće (1:1) u prvom meču šestog kola Premijer lige, zahvaljujući pogotku Aleksandra Mitrovića u 78. minutu.

Posle loših prvih 45 minuta, Jokanović je napravio dve izmene, u igru su ušli Odoi i Ajite, što se kasnije ispostavilo kao dobar potez.

- Da sam mogao napravio bih i više izmena. Morao sam da probam da pronađem rešenje. U prvom poluvremenu je bilo baš traljavo. Igrali smo bez samopouzdanja. U drugom delu smo igrali dobro, time sam zadovoljan. Na kraju smo mogli i da pobedimo - smatra srpski strateg.

Fulam sada ima pet bodova i nalazi se na 15. mestu na tabeli. U sledećem kolu gostovaće Evertonu na Gudisonu. Votford je trenutno četvrti sa 13.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading