ASTON VILA U RATU SA FIFOM 19!

Autor:

Sport

23.09.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Aston Vila prethodnih dana prilično dobro je zabavio svoje navijače preko društvenih mreža. Naime, oni su nezadovoljni kako njihovi igrači izgledaju u igrici.

RepublikaFoto: instagram.com/avfcofficial
Fudbaleri Aston Vile

Najpopularnija fudbalska simulacija izlazi, kako je najavljeno, 28. septembra, a kako se uvek pred zvaničnu premijeru pojav fotke igrače, neke od njih "naljutile" su Aston Vilu. Oni su preko društvenih mreža podelili fotke na kojima se vidi kako će njihovi igrači izgledati u novoj igri, ali nikako nisu bili zadovoljni.

Međutim Džek Griliš nije bio jedini, tu se našao i Džon Mekgin koji je nakon saznanja o ovome promenio svoju profilnu sliku baš na ovu kako ga je FIFA predstavila.

Sve je dobro došlo članu Čempionšipa da se malo našali pa je napravljen i slogan postizanja gola mladog fudbalera, a umesto njegovog lica, vidi se ono iz igrice. Nema šta, baš im je krenulo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading