USVOJENO: Sve je spremno za rekonstrukciju Partizanovog stadiona, poznat i datum početka radova!

Autor:

Sport

26.09.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se najavljivalo, a konačno će ugledati svetlost dana. Stadion Partizana od marta 2019. godine polako će početi da poprima nove obrise.

RepublikaFoto: superliga.rs
Stadion Partizana

Skupština grada Beograda odobrila je predlog uprave Partizana tako da više nema prepreka u početku renoviranja drugog po veličini stadiona u Srbiji.

Na prvi pogled, deluje birokratski i zamršeno, ali je suština da će, prema informacijama Večernjih novosti,najverovatnije u martu 2019. početi radovi u Humskoj 1. To je potvrdio i Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Projekat novog izgleda stadiona u Humskoj

- Dugujemo veliku zahvalnost predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću, zbog činjenice da je brzo usvojen predlog za izradu detaljne regulacije. Na nama je sada da radimo punom parom, spremimo projekat i što je pre moguće počnemo s radovima - predočio je Vazura Novostima, koje navode da sad slede arhitektonska rešenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading