(VIDEO) MBAPE ODUŠEVLJEN ZVEZDOM I "DELIJAMA": U Beogradu je ludo, nikada nisam igrao u takvoj atmosferi!

Autor:

Sport

27.09.2018

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape očigledno sa velikim nesterpljenjem očekuje duel Parižana sa Crvenom zvezdom u Beogradu 11. decembra. Čuo je za "delije" i jedva čeka da oseti atmosferu "Marakane".

RepublikaFoto: instagram.com/k.mbappe29
Kilijan Mbape

Mladi Francuski fudbaler već je jednom bio u Srbiji na susretu omladinskih reprezentacija naše države i "galskih petlova". Taj meč odigrao se u Kragujevcu. Međutim, nikada nije "osetio" atmosferu sa najvećeg srpskog stadiona, "Marakane". Takvu priliku imaće već krajem ove godine (11. decembar) kada PSŽ stiže u Beograd.

- To je tim sa prelepom atmosferom na njihovom stadionu, igraćemo vrlo bitnu utakmicu. Učinićemo sve da pobedimo, ali biće veoma teško. Znamo da imamo kvalitet da trijumfujemo, učinićemo sve što je do nas da to i učinimo - rekao je Mbape.

Sa njim je razgovara Srbin David Vujanić koji prati Liverpul u stopu, ali ne krije simpatije prema beogradskim crveno-belima trenutno živi u Velikoj Britaniji. Naravno, čuo je za "delije", ali ne zna šta ga tek čeka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar i Kavani

- Čuo sam da zaista imaju ludu atmosferu... Ali, nikad nisam igrao tamo -  je fudbaler Pari Sen Žermena.



Zvezda će pre gostovanja Pari Sen Žermenu odmeriti snage sa lučanskom Mladosti u 10. kolu Super lige Srbije, a meč na "Parku Prinčeva" igra se 3. oktobra od 18 časova i 55 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading