SLOVAK OSTAJE U INTERU!

Autor:

Sport

27.09.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovački fudbaler Milan Škrinjar najverovatnije će produžiti ugovor sa Interom, jer su se interesovanja velikih klubova "ohladila".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Inter

Kako prenosi "Kalčomerkato", Škrinjarovi agenti traže povećanje plate na oko 3 miliona evra po sezoni, dok Inter nudi manje od toga.

Interesovanje za 23-godišnjeg štopera pokazali su između ostalog i dva kluba iz Mančestera.


Mančester siti je pokušao da Škrinjara dovede još u januaru, ali mu je rečeno da fudbaler nije na prodaju, dok je Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo, bio spreman da za štopera reprezentacije Slovačke ovog leta izdvoji oko 60 miliona evra, ali je ponuda odbijena. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

Izgleda da su oba kluba iz Mančestera odustala od Škrinjara, pogotovo "crveni đavoli" kod kojih se još ne zna da li će i do kada, Murinjo predvoditi ekipu, pa ne žele da izdvoje toliku sumu za igrača kog možda novi menadžer ne bude želeo.


Škrinjar je u Inter stigao prošlog leta iz Sampdorije i do sada je odigrao 44 utakmice i postigao četiri gola, dok je za reprezentaciju Slovačke zabeležio 19 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading