ADAS ODBRUSIO DIREKTORU ZVEZDE: Terziću, ne petljaj nam se u posao!

Autor:

Sport

27.09.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavljam pitanje FSS zbog čega prvi put posle dužeg vremena nije bilo doping kontrole posle derbija, rekao je Zvezdan Terzić gostujući u "Novom jutru". Srpski telegraf je tim tragom kontaktirao sa generalnim sekretarom FSS Jovanom Šurbatovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/ Judo Klub Crvena Zvezda - Judo Club Red Star
Milica Vukašinović Vesić

- To je besmisleno pitanje, to određuje Antidoping agencija Srbije - rekao je Šurbatović za naš list.

Srpski telegraf kontaktirao je i sa agencijom i dobio iscrpljujući odgovor.

- Antidoping agencija Srbije je nezavisna i samostalno odlučuje kada će, koga i gde podvrgnuti testiranju. To je naše diskreciono pravo i ne treba da testiranje bude predvidivo. O tome uopšte ne treba da se polemiše, a ovakvim pitanjima ne sme da se vrši pritisak na nas da nešto moramo da uradimo. FSS, Zajednica superligaša i klubovi jedino moraju da nam omoguće pristup stadionu, antidoping stanici i igračima. Takođe, FSS se obavezao da o svom trošku sprovede antidoping test na utakmicama polufinala i finala Kupa Srbije - rekla je za Srpski telegraf direktorka ADAS dr Milica Vukašinović Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading