BERBATOVU PREKIPELO - Očitao lekciju Murinju i Pogbi: Fudbal se dešava na terenu, nije merenje čiji je veći

Autor:

Sport

27.09.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji as Mančester junajteda Dimitri Berbatov nezadovoljan je načinom na koji menadžer "crvenih đavola" Žoze Murinjo i Pol Pogba iznose prljav veš u javnost i predložio im je da se drže svlačionice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba i Žoze Murinjo

Pogba je u intezivnom ratu sa Murinjom gotovo od početka sezone i startne pobede nad Lesterom, a njihove nesuglasice koje tinjaju iz meča u meč doživeli su najnoviju epizodu oduzimanjem kapitenske trake prvaku sveta sa Francuskom.

- Kao neko ko želi Mančester junajtedu sve najbolje, dosta mi je da čitam ovakve naslove. Fudbal je ono što se dešava na terenu, a ne ko ima veći ku*a*! Ako ste kapiten ili njegov zamenik, onda češće pričate u ime igrača i ne postoji ništa pogrešno u tome ako predočite menadžeru svoje mišljenje. Ali to ne treba da se radi u medijima - rekao je Berbatov navodeći da se na takav način samo čini usluga medijima.

Bivši centarfor Junajteda iz ere Aleska Fergusona imao je jasnu poruku zavađenim stranama.

- Iznenađen sam što je došlo do tu. Ovakve stvari se čuvaju u kući. Svi ste odrasli, rešite to u svlačionici - poručio je Berbatov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading