I DALJE BEZ LUKE I BANETA: Krstajić objavio spisak, JEDAN DEBITANT!

Autor:

Sport

28.09.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstajić je u Staroj Pazovi objavio spisak za predstojeće mečeve Lige Nacija na kojem se nalazi jedan debitant, Branko Jovičić.

RepublikaFoto: Starsport
Krastajić saopštio spisak!

- Novi na spisku je Branko Jovičić, duže vreme pratimo njegove igre, razgovarao sam sa svojim kolegom Milojevićem o njemu, koji je imao samo reči hvale o njemu- rekao je selektor Srbije.

Mijat Gaćinović je izjavio kako neće igrati za reprezentaciju dok je Mladen Krstajić selektor, međutim, on ima drugo viđenje.

- Čovek sam koji je u stanju da pređe preko nekih stvari. Smatram da je to ljudski. Razgovarao sam sa Mijatom, on nije baš tako izjavio za nemačke medije, naši mediji su to prepumpali, ipak Srbija nam je iznad svega- rekao je Krstajić.

Na spisku su:
Golmani: Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi), Aleksandar Jovanović (Ueska).

Odbrana: Antonio Rukavina (Astana), Uroš Spajić (Krasnodar), Nikola Milenković (Fiorentina), Jagoš Vuković (Olimpijakos), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda).

Sredina terena: Nemanja Matić (Mančester Junajted), Nemanja Maksimović (Hetafe), Saša Lukić (Torino), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Branko Jovičić (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Ajaks), Filip Kostić (Ajntraht), Adem Ljajić (Bešiktaš), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Nemanja Radonjić (Marselj).

Napad: Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK).

Foto: Srpski telegraf

Fudbaler Kristal Palasa, Luka Milivojević i dalje nije na spisku posle afere koja je uzdrmala "Orlove".

- Nikome vrata nisu zatvorena. Reprezentacija je iz as svih nas. Svi znaju Lukine igračke kvalitete- rekao je Krstajić.

Srbija gostuje u Podgorici 11. oktobra, a potom tri dana kasnije igra u Bukureštu.

- Liga nacija ozbiljno takmičenje preko koga na najlakši način možemo do EP. To stalno pričam igračima. Utakmice sa Crnom Gorom i Rumunijom su izuzetno bitne, možda odluče prvo mesto u grupi, samo koncentrisano moramo da uđemo u svaki meč. Svaki igrač mora da shvati da je važan šraf u sistemu reprezentacije, i da želimo da se svako oseća bitno i poštovano kako bi pružio svoj igrački maksimum- rekao je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading