PONOVO O DERBIJU: On TVRDI da lopta NIJE prešla liniju

Autor:

Sport

29.09.2018

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O golu sa 158. večitog derbija se još uvek priča... Da li je lopta prešla gol-liniju je pitanje koje muči celu Srbiju. Tim povodom oglasio se i potpredsednik FSS Savo Milošević.

RepublikaFoto: Stasrport

- Sudija treba da odluči u sekundi, a mi se ni šest dana kasnije još nismo dogovorili da li je ili nije pogodak. Prema mom mišljenju – nije! Na osnovu mog iskustva i na osnovu svih tih uglova, smatram da lopta nije prešla celim prečnikom gol-liniju. Mada, sad je to potpuno nebitno, sudija je rekao svoje. Ne mislim da je namerno pogrešio. Nemamo VAR tehnologiju i još nemamo objektivnu potvrdu da li jeste ili nije bio pogodak, a sudija je morao da donese odluku na terenu - rekao je Milošević za "Informer".

RepublikaFoto: fss.rs

On smatra da je važno da se uvede VAR.

- Apsolutno sam za VAR. Fali novca za mnoge stvari, ali VAR jeste neophodan. Škripimo sa infrastrukturom, uslovima na stadionima i za rad sa decom. Sve su to prioriteti kao što je i video-tehnologija. Ne znam koliko sve možemo u ovom trenutku kad nemamo pravo, sistemsko i dugoročno rešenje. S obzirom na to da status klubova nije jasno definisan, ima još stvari da se uradi, ali sam apsolutno za VAR - zaključio je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading