"KARAMELE" GORKE ZA MITRA I JOKANA: Everton bolji od bledog Fulama!

Autor:

Sport

29.09.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Evertona savladali su ekipu našeg stručnjaka Slaviše Jokanovića sa 3:0. Vrlo neubedljivu partiju "kotidžersi" su platili sa dva brzo primljena gola u drugom poluvremenu preko Gilfija Sigurdsona i Čeika Tosuna, a tačku na i stavio je ponovo odlični Islanđanin.

Slaviša Jokanović

Ekipa Fulama doživela je četvrti poraz u novoj sezoni Premijer lige. Nakon gostovanja u Liverpulu ekipi Evertona tim našeg Aleksandra Mitrovića vraća se put predgrađa Londona praznih šaka. Ruku na srce,  zaita su "karamele" bile bolji rival na ovom duelu. Dovoljno govori podatak da nisu dozvolili gostima da upute šut u okvir gola pa je tako Džordan Pikford imao zaista malo posla.

U 52. minutu sudija Rodžer Ist pokazuje na belu tačku, ali šut Gilfija Sigurdsona zavšava na prečci. Kada su gosti mislili da su se izvukli i da bi mogli da kazne neiskorišćenu najstrožu kaznu domaćih, Islanđanin se iskupio. Samo četiri minuta kasnije pogodio je za 1:0, a u 66. Turčin Čeik Tosun na asistenciju Tea Volkota rešava pitanje pobednika. Na ostalim mečevima nije bilo iznenađenja pa su tako Totenhem, Mančester siti i Arsenal slavili sa 2:0 protiv Hadersfila i Brajtona, odnosno Votforda. Identičnim rezultatom Lester je bio bolji od Njukastla, odnosno Vulvsi od Sautemptona.

Biće posla za Slavišu Jokanovića čija ekipa naredni meč igra 7. oktobra protiv Arsenala na "Krejv Kotidžu" u okviru malog londonskog derbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading