Kolarov kao Zlatan i Ronaldo!

Autor:

Sport

01.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je fudbalera u istoriji fudbala uradilo ono što je Aleksandru Kolarovu pošlo za nogom. Kapiten reprezentacije Srbije postigao je gol za Romu u pobedi nad Lacijom u rimskom derbiju (3:1) i tako ušao u društvo odabranih koji su pogađali za obe strane u susretima gradskih rivala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolarov postigao pogodak zlata vredan!

Pre njega to su uspeli još samo Zlatan Ibrahimović, "pravi" Ronaldo, Karlos Tevez i naš Milko Đurovski.

Tako je Kolarov ove subote pogodio za Romu, dok je svoj sadašnji klub dotukao 11. aprila 2009. u pobedi "lacijala" sa 4:2. Popularni Ibra gradske derbije na obe strane igrao je u Milanu za istoimeni klub i za Inter. Najpre je za "neroazure" postigao dva gola protiv Milana, da bi dva dao i za "rosonere". Derbi Dela Madonina igrao je za oba kluba i Ronaldo. Za Inter je Milanu postigao četiri gola, a za Milan je nastupao samo u jednoj sezoni i uspeo da jedan gol da i svom bivšem klubu.

S druge strane, Karlos Tevez je prešao direktno iz Mančester junajteda u Mančester siti. "Građanima" je dao gol u drugoj sezoni na Old Trafordu, dok je "crvene đavole" matirao već u prvoj godini u novom dresu. A šta tek reći za fudbalera koji je nosio i dres Zvezde i dres Partizana. Crno-belima je u večitim derbijima dao četiri gola, a crveno-belima dva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading