JIRGEN KLOP O SEBI IZ PROŠLOSTI: Glumio sam klovna!

Autor:

Sport

02.10.2018

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Liverpula Jirgen Klop ponovo je na stadionu "San Paolo" nakon pet godina. Tu epizodu nemački stručnjak ne pamtim po dobrom, a pola decenije kasnije svestan je svojih grešaka iz prošlosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

U septembru 2013. Jirgen Klop predvodio je Borusiju Dortmund na gostovanju Napoliju u Ligi šampiona.

"Patetično", bio je Klopov iskreni komentar nakon što je zbog neprimerenog ponašanja pored aut linije dobio suspenziju na dva meča. Klop je nakon pola sata igre dobio crveni karton i ostatak meča pratio je na TV ekranu. Nemac je bio besan što Nevenu Subotiću ranije nije dozvoljeno da se vrati na teren nakon lekarske intervencije i bio je uveren da je to olakšalo posao Gonzalu Iguainu da postigne gol u meč koji je Napoli dobio sa 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Borusije Dortmund

- Odmah nakon meča sam se izvinio svom timu, četvrtom sudiji i sudijskom timu. Moram da prihvatim posledice. Ponašao sam se kao klovn. Dozvolio sam emocijama da prevladaju i poneo sam se veoma glupo. Nisam se baš prikazao u najboljem svetlu i još tada sam rekao sebi da ne želim da se ikada više ponašam tako - kaže Klop sa vremenske distance od pet godina.

Klop je tada čak na sebe preuzeo i odgovornost za crveni karton koji je dobio golman Roman Vajdenfeler uz objašnjenje da "onako nervozan nije mogao dobro da utiče na igrače" i da su zbog toga oni bili pod još većim stresom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading