ANĆELOTI: Da nadoknadimo izgubljene bodove protiv Zvezde

Autor:

Sport

02.10.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Napolija Karlo Anćeloti kaže da njegov tim mora da kontroliše igru protiv Liverpula ukoliko želi do pobede.

RepublikaFoto: Starsport
Karlo Anćeloti

Napolitanci dočekuju Redse u drugom kolu grupe C u sredu od 21 sat na stadionu San Paolo.

- Liverpul je ekipa bez izražene zvezde, ali sa mnogo veoma kvalitetnih igrača. Veoma su opasni u kontrama. Moramo da ih napadnemo, da kontrolišemo igru ako želimo da pobedimo. Ovo nije odlučujuća utakmica, ali je veoma važna kako bismo nadoknadili dva boda izgubljena protiv Crvene zvezde - kazao je Anćeloti.

Klub sa Enfilda je takmičenje u LŠ započeo pobedom nad Pari Sen Žermenom pre dve nedelje (3:2).

- Spadaju među najbolje timove u Evropi, krenuli su sjajno i nalaze se u dobrom trenutku. Imaju kontinuitet posle odlične sezone i finala ovog takmičenja. Bez obzira na to ko im bude igrao, biće veoma opasni.

RepublikaFoto: Starsport
Napoli protiv Zvezde

Anćeloti će na suparničkoj klupi imati Jirgena Klopa, za koga kaže da mu je veliki prijatelj, a dva tima su se poslednji put susrela u prijateljskom meču letos. Tada je Liverpul slavio 5:0.

- Veoma iskusan stručnjak. Njegovi timovi imaju jasan identitet, igraju agresivno sa mnogo vertikalnih pasova. Pobedili su nas 5:0 u pripremnom periodu. To nam je značajno iskustvo. Naučili smo puno stvari iz te utakmice. Sigurno nećemo koristiti istu strategiju. Igramo kod kuće, znamo šta nam naši navijači donose. Imamo samopouzdanja i znamo šta moramo da učinimo da dođemo do pozitivnog rezultata - zaključio je trener Napolija.

U drugom meču grupe, od 18.55 sastaju se Pari Sen Žermen i Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading