MILANOVA LUDA PONUDA ZA SERGEJA!

Autor:

Sport

03.10.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler i reprezentativac Sergej Milinković Savić nedavno je potpisao novi ugovor sa Lacijom, ali ne stišava se bura oko mladog defanzivca jer je u proteklom prelaznom roku bio na radaru mnogih klubova, ali nijedna ponuda nije bila dovoljno unosna za Klaudija Lolita, mada Milanova ponuda je jedna od onih koja se teško odbijaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milinković Savić bio na meti mnogih velikana!

Ugledni italijanski list "Mesađero" je obelodanio da je predsednik Lacija Klaudio Lotito odbio ponudu Milana koja je iznosila 160.000.000 evra za Milinkovića. Glavni motiv za negativan odgovor je bio taj što je ona stigla dva dana pred završetak prelaznog roka i "nebeskoplavi" nisu imali dovoljno vremena da pronađu adekvatnu zamenu za Sergeja.

Menađer Milinković Savića, Mateja Kežman je izjavio da u ugovoru srpskog reprezentativca nema raskidne klauzule i da Sergej predano radi da se što pre vrati u prošlosezonsku formu. Kežman je takođe otkrio da i pored produžetka ugovora do 2023. to ne znači da sledećeg leta neće biti pregovora o prelasku Milinkovića u drugi klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading