RASPAD REALA BEZ RONALDA!

Autor:

Sport

04.10.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je u kanalu, i to dubokom. Najveći klub na svetu prolazi kroz ozbiljnu krizu rezultata i igre koja je više nego očigledna otkako su "Santjago Bernabeu" ovog leta napustili trener Zinedin Zidan (46) i Kristijano Ronaldo (33), prva zvezda tima u prethodnih devet godina. "Kraljevići" su u Moskvi doživeli poraz od CSKA (1:0) i time produžili crnu seriju na tri meča u kojima nisu uspeli da postignu gol.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Za samo nedelju dana klub iz prestonice Španije doživeo je debakl u Sevilji (0:3), igrao nerešeno u gradskom derbiju sa Atletikom (0:0) i ostao bez bodova u prestonici Rusije. Poslednji put "beli" nisu uspeli da zatresu mrežu rivala na tri vezane utakmice još u sezoni 2006/2007, kada su ispaljivali ćorke protiv Rekreativo Uelve (0:3), Deportiva (0:2) i Betisa (0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zanimljivo je da je tadašnji Real, predvođen Fabiom Kapelom, Robertom Karlosom, Kanavarom, Gutijem, Bekamom, Raulom, Ronaldom (onim originalnim iz Brazila), Van Nistelrojem ipak došao do titule prvaka Španije.

Odlazak Kristijana Ronalda, igrača koji je bio strelac čak 32 odsto svih golova madridskog velikana tokom prošlih devet sezona, u Juventus za 105 miliona evra i ostavka koju je pre toga podneo Zidan jezivo su oslabili trostrukog uzastopnog osvajača Lige šampiona. Na klupu je pravo sa mesta selektora Španije doveden Hulen Lopetegi (52), ali očigledno da nije sastavio pobednički mozaik. Da najviše škripi u napadu, vidi se po činjenici da Karim Benzema (30), koji bi trebalo da bude vođa navale, nije postigao gol punih 209 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading