OTVORENO - Milojević: Ovo je najviši nivo

Autor:

Sport

03.10.2018

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde prmili su šest golova na "Parku prinčeva", a trener Vladan Milojević istakao je da je Liga šampiona i PSŽ najveći nivo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Mogli smo bolje, ali vidi se i velika razlika u klasi. Rekao sam da ćemo igrati protiv jako dobrih igrača. Imali su dosta šansi i da postignu još neki gol. Igraju fantastičan presing, da li smo mi mogli bolje... Ono što je bitno jeste važno jeste da je ovo veliko iskustvo za nas - rekao je trener Crvene zvezde. 

On je istakao da je ovo najveći nivo.

- Ovo je TOP nivo, malo je reći da su njihovi igrači odlični. Impresioniran sam tim njihovim presingom, moramo da probamo da naučimo od njih. Udvajaju, utrajaju.... Ima dosta stvari za analizu, čestitao bih svojim igračima bez obzira na poraz. Sigurno da možemo uvek bolje - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
STANE

04.10.2018 06:50

LEPO REKAO TRENER,NAJVIŠI NIVO,SAMO JOŠ DA KAŽE IGRAČIMA DA PRESTANU DA SE PUVAJU I LETE U NEBO VEĆ DA UČE JER SMO MI U FUDBALU 19 VEK.