Iz Partizana traže SMENE u sudijskoj komisiji FSS!

Autor:

Sport

04.10.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Partizana odlučna je da istera svoje do kraja. Iz tabora crno-belih zatražili su smenu Dušana Mrakića člana upravnog odbora sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

RepublikaFoto: Stasrport
FK Partizan

Crno-beli odavno nisu zadovoljni radom sudijske komisije, uostalom Milorad Mažić ih je u nedeljnom meču protiv Radničkog iz Niša oštetio za penal... Međutim, čelnike crno-belih više je zabolela činjenica da je za sutrašnji meč protiv Voždovca delegiran Zoran Široki.

- Za utakmicu protiv Voždovca delegiran je sudija Široki, koji je već imao priliku da dokazuje neprofesionalno i upitno ponašanje pri donošenju odluka na mečevima Partizana, posebno u prošloj sezoni, kada na našem stadionu, u meču sa Vojvodinom nije video čist jedanaesterac, što se kasnije odrazilo na šampionsku trku - poručio je na početku razgovora za portal "Telegraf" Vladimir Vuletić.

On veruje da Partizan mora da stane na rep takvim pojavama, smatra da je Mrakić povezan sa pojedinim direktorima Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

- Ova sprega jednog 'doktora' i više komesara manifestuje se kroz delegiranje sudija od strane Sudijske komisije na najvažnijim i najsenzitivnijim utakmicama Superlige Srbije. Kako drugačije objasniti da je bar pet bivših sudija našlo mesto u Upravnim organima Crvene zvezde, a neretko i funkcije u Sudijskoj komisiji FSS. Ipak, Mrakić, a Rimljani bi rekli nomen est omen (ime je znamenje) najmračniji je primer nepotizma i sukoba interesa u srpskom fudbalu. Ovaj čovek se nalazi na mestu FS Beograda i istovremeno obavlja funkciju člana Sudijske komisije FSS-a - podseća Vuletić.

Otuda će klub iz Humske zatražiti da Fudbalski savez reaguje i smeni Mrakića.

- Partizan, u skladu sa drevnim načelima - Časno živeti, drugoga ne štetiti, svakog upodobiti pravdi - zahteva od nadležnih organa FSS-a da hitno reaguju i otklone ovaj nedvosmisleni i mračni sukob interesa Dušana Mrakića - dodao je Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading