GARSIJA IZGUBIO STRPLJENJE: Plaćamo ceh kasnih pojačanja, PROZVAO RADONJIĆA!

Autor:

Sport

05.10.2018

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Olimpika iz Marseja, Rudi Grasija nije zadovoljan remijem sa Apolonom u Ligi Evrope i smatra da njegova ekipa plaća ceh kasnijih pojačanja.

RepublikaFoto: Starsport
Radonjić asistirao!

Olimpik iz Marseja je u meču Lige Evrope vodio sa 2:0 protiv Apolona. Francuska ekipa je povela preko Pajea u 50. minutu, kada je asistent bio bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić, dok je na 2:0 povisio Luiz Gustavo u 67. minutu.

U 74. minutu je srpski vezista Saša Marković postigao fenomenalan gol za Apolon, dok je konačnih 2:2 postavio Zelaja u 91. minutu.

- Moramo da prestanemo da na ovakav način primamo golove. Postajem dosadan, ali igrači koji su došli Nemanja Radonjić i Duje Ćaleta Car će morati brže da uče. Očigledno je da plaćamo ceh kasnih dolazaka... Verujem da ćemo pobediti u nedelju, a potom ostvariti i prvi trijumf u Ligi Evrope- poručio je Rudi Garsija.

Olimpik ne može biti zadovoljan ni rezultatom u domaćem prvenstvu, pošto je u poslednjem kolu izgubio od Lila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading