MIRKOVIĆ ZADOVOLJAN: Golovi došli u pravo vreme!

Autor:

Sport

05.10.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac u 11. kolu Superlige Srbije. Trener crno-belih Zoran Mirković bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

- Mogu da budem zadovoljan odigranom utakmicom, dali smo četiri lepa gola. Igrali smo dobro prvo poluvreme. Postigli smo golove, ajde da kažem na vreme. A posle trećeg gola smo rutinski priveli utakmicu kraju”, rekao je Mirković novinarima posle utakmice u Humskoj.

Koliko vas raduje efikasna igra, odnosno četiri postignuta gola? Do sada ste pobeđivali uglavnom minimalcima, a Partizan je večeras uspeo i da sačuva sopstvenu mrežu.

- Lepo je i jedno i drugo. Ja kao defanzivac uvek želim da sačuvam mrežu, a lepo je i da smo dali četiri. Igrali smo tečnije nego ranije. Maltene smo sve šanse iskoristili. U prethodnim mečevima, protiv Zvezde i Radničkog smo dosta mašili - nastavio je trener Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Koliko je tim sad bliži onome što zamišljate?

- Na dobrom smo putu. Rekao igračima pre utakmice, da jedino što moramo da radimo iz nedelje u nedelju je da se ponavljamo. Da podižemo igru I samopouzdanje. Mislim da to može još mnogo bolje - rekao je popularni Bata.

Da li vam prijaju ovacije publike?

- Naravno. Ovo je period dobre igre i rezultata. Zsluga na prvom mestu igračima, a onda posle idemo mi iz stručnog štaba - zaključio je Mirković.

Naredni meč crno-beli igrau 20. oktobra protiv Spartaka u Subotici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading