GDE IMA DIMA, IMA I VATRE: Ibra bi rado opet u Milan!

Autor:

Sport

06.10.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Zlatan Ibrahimović mogao bi već ove zime da se vrati u nekadašnji klub, Milan. Njegov menadžer Mino Rajola otkrio je da postoji velika verovatnoća da se tako nešto zaista i desi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

- U ovom trenutku nije realno da dođe, jer razgovori koje smo vodili sa čelnicima Milana nisu aktuelni, ali spremni smo za nove razgovore. Neću da zatvorim, ali ni da otvorim širom vrata Milanu. Postoji uzajamno poštovanje koje Ibrahimović oseća prema klubu i deo svog srca ostavio je u Milanu. Tamo je bio najsrećniji, uz Pari Sen Žermen - poručio je Rajola.

Ibrahimović je pre samo tri dana napunio 37 godina i jasno je da bi povratak u Seriju A bio daleko veći izazov.

- Zlatan nikada nije tražio nikakve garancije tokom karijere, jer i sam zna da se one zarađuju na treninzima. Spremni smo da saslušamo uslove ljudi iz Milana, ili bilo kog drugog kluba koji je spreman da ga angažuje - priznaje Rajola.

Zlatan je u Milan stigao leta 2010. godine kao pozajmljeni igrač Barselone, posle čega je postao punopravni član kluba za 25.000.000 evra. Tokom dve godine u Milanu postigao je 42 gola i osvojio titulu u Seriji A. Poslednju za Rosonere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading