MILOJEVIĆ: Dobro je što je pauza

Autor:

Sport

07.10.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Zemun sa 2:1 u gostima, posle čega je trener ekipe iz "Ljutice Bogdana" Vladan Milojević rekao da će pauza koja sledi dobro doći igračima da napune baterije za nastavak prvenstva i mečeve u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Crveno-beli su teškom mukom došli do tri boda u Gornjoj Varoši, pošto je gol za pobedu postigao Marko Marin u 90+1. minutu. 

Sledi pauza u nacionalnim šampionatima, pošto će reprezentacije igrati mečeve Lige nacija, dok će Crvena zvezda potom igrati protiv Rada na svom terenu. 

- Uspeli smo uz malo i sreće, da izjednačimo u poslednjem minutu prvog poluvremena. Imali smo ceo drugi deo i pokušavali smo svim raspoloživim snagama da dođemo do drugog pogotka. Hteo bih da kažem da smo za taj gol možda bili bolji. Dobro je što predstoji pauza, da se momci odmore, iako ću imati gro prvotimaca u reprezentaciji, a oni su i fizički i psihički na nekom minimumu, ali šta da radimo. Pauza će nam dobro doći da se resetujemo, iako nemamo ni mnogo vremena. Uvek je dobro u fudbalu da imate rezultate koji vas prate i kada ne igrate dobro. Evidentno je da smo i dominirali, imali i šanse, ali radićemo na onome što nije bilo dobro. Pojedini igrači su došli malo kasnije, uz česte rotacije možda još nismo u željenom ritmu, ali ćemo naći rešenje - rekao je Milojević.

Trener Crvene zvezde je pohvalio ekipu Zemuna i šefa stručnog štaba Miloša Kruščića.

- Zemun je prava takmičarska ekipa i trener Kruščić radi izvanredan posao uz plejadu mladih igrača. Imali smo problema, znali smo da imaju ubitačnu kontru pogotovo po levoj strani. Da je Zemun dao još jedan gol na 1:0, imali bismo velikih problema da se uopšte vratimo u meč. Želim kolegi sve najbolje, biće sigurno mnogo dobrih rezultata za Zemun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading