JOVIĆ JE TAJ: Srbin doneo novu pobedu Ajntrahtu!

Autor:

Sport

07.10.2018

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta pobedili su Hofenhajm na jednom od najtežih gostovanja u Bundesligi sa 2:1. Najzaslužniji za tako nešto bili su Hrvat Ante Rebić i naš reprezentativac Luka Jović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Ajntraht

Ekipa iz Frankfurta nastavila je sa sjajnim igrama i približila se mestu koje vodi u Ligu Evrope. Nakon pobede protiv Lacija, slično je prošao i učesnik Lige šampiona, Hofenhajm. Luka Jović ponovo je odigrao fenomenalnu utakmicu i postigao odlučujući pogodak.

Prvo je naš reprezentativac asistirao Hrvatu Ante Rebiću za vodeći pogodak u 40. minutu, a samo minut u nastavku meča (46.) igrači gostujuće ekipe preko mladog Srbina došli su do prednosti od 2:0. Ispostavilo se da je to bilo nedostižno ze četu Julijana Negelsmana.

Mogao je ceo posao da pokvari upravo reprezentativac "vatenih" koji je zaradio i drugi žuti karton i automatsko isključenje, međutim Hof je uspeo samo da ublaži poraz preko 18-godišnjeg napadača Arsenala na pozajmici u Bundeligašu Risa Nelsona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading