Obrt u slučaju Ronaldo "silovatelj"

Autor:

Sport

07.10.2018

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet bruji o optužbi na račun Kristijana Ronalda, koji je navodno silovao devojku 2009. godine a potom platio da se ceo slučaj zataška. "Prljav veš" se nagomilava, a kao da je većina čekala trenutak da okrene leđa Portugalcu, ili barem da ga "pljucnu". Ipak, ceo slučaj dobija drugu dimenziju posle čega je "Gazeta delo Sport" iznela tri moguća scenarija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Duhovi prošlosti: Kristijano Ronaldo

"Špigel" koji je objavio čitavu priču o slučaju Ketrin Majorga, Kristijano Ronaldo, sada tvrdi da je policija izgubila navodne dokaze koje je Majorga podnela te 2009. uključujući i izveštaj da je silovana, pa je slučaj sada u ćorsokaku.

Prema "Gazeti delo Sport" postoje tri puta u smeru kojih bi mogao da krene slučaj, da policija nađe dokaze iz 2009. i da podigne optužnicu, da pronađe dokaze da je čitava priča pokušaj da se izmuze novac od fudbalera i da odbaci prijavu i treći da se Ronaldo i Majorga nagode opet i da ona još jednom dobije kompenzaciju, odnosno novac kako bi odbacila tužbu.


Ali, ovo treće se neće desiti, priča se da su takve zahteve njeni advokati već slali Ronaldu i da je on odbio da razgovara i pregovara...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading