JOVIĆ GOSPODARI NEMAČKOM!

Autor:

Sport

08.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti stižu iz Nemačke za selektora Srbije Mladena Krstajića (44) uoči predstojećih utakmica u Ligi nacija protiv Crne Gore (11. oktobra) i Rumunije (14. oktobra). Napadač "orlova" Luka Jović (20) bio je apsolutni junak pobede Ajntrahta na gostovanju u Hofenhajmu (2:1) u sedmom kolu Bundeslige.

RepublikaFoto: twitter.com/Serbian football
Luka Jović

Nekadašnji fudbaler Benfike i Crvene zvezde najpre je asistirao za vodeći gol Ante Rebiću u 40. minutu, da bi zatim na startu drugog poluvremena zatresao mrežu golmana učesnika Lige šampiona. Jović se odlično snašao u 46. minutu, kada je udarcem sa 15 metara zakucao loptu u gol Olivera Baumana (28) i krunisao dobar kontranapad tima iz Frankfurta.

S obzirom na to da je Hrvat dobio drugi žuti karton u 65. minutu, Luka je pet minuta kasnije izašao iz igre kako bi Ajntraht branio rezultat. Do kraja meča domaćin je postigao gol preko Nelsona, ali su tri boda ipak završila u Frankfurtu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading