STANKOVIĆ: Šampion se zna, ostali se bore za drugo mesto!

Autor:

Sport

09.10.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš proslavljeni reprezentativac i nekada udarna "igla" milanskog Intera Dejan Stanković otkrio je svoje viđenje trenutne šampionske trke u Italiji, odnosno koga on vidi kao novog lidera na "čizmi".

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Nekadašnji vezista Crvene zvezde govorio je za Skaj Sport o novom/starom šampionatu. Što se njega tiče, dileme nema. Međutim iznenadila ga je odlična igra i serija pobeda Intera.

- To je dobar niz, očekivao sam ga pre ili kasnije. Inter je dobro konstruisan tim koji napreduje iz meča u meč. Iz poteškoća izlazi kompaktniji - kaže Stanković.

Nezaobilazna tema je bio i najbolji fudbaler "neroazura", Mauro Ikardi.

- Odličan igrač, postaje sve bolji i bolji kako godine prolaze".

Prokomentarisao je i novopridošle igrače u tabor Intera, kao i ko bi mogao da ponovo podigne pehar šampiona "čizme".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Inter

- Tim se promenio, a važno je imati dugačku klupu. Zahvaljujući tom kvalitetu izmene su uvek dobre. Sva pojačanja su dobra, Politano je dobra akvizicija. Ja razmišljam realno, Juventus igra svoju ligu, a svi ostali se bore za drugo mesto - rekao je Stanković.

Stara dama je trenutno prva na tabeli sa 24 osvojena boda iz osam utakmica. Dakle, Kristijano Ronaldo i drugari za sada ne greše. Napoli je drugi sa 18 bodova na kontu, a Inter treći sa 16. Krajem oktobra, tačnije 21, očekuje nas Derbi dela Madonina. Inter i Milan će odmeriti snage. Šta Stanković očekuje od tog duela?

- Te utakmice su kao derbi jedinstvene i ne mogu da pravim predviđanja. Biće dobra utakmica, Milan se probudio. Nadam se da će Inter dobiti, ali biće to teška utakmica -  zavšrio je Deki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading