"SOKOLOVI" DIŠU KAO JEDAN: Nećemo se prilagođavati Srbiji, sve da igraju Nejmar, Mesi i Ronaldo!

Autor:

Sport

09.10.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred derbi Grupe C Lige nacija između Crne Gore i Srbije, koji bi mogao da ima veliki uticaj u borbi za prvo mesto Grupe C, pomoćnik selektora Crne Gore, Aleksandar Janković smatra da je velika prednost njegovih reprezentativaca zajedništvo.

RepublikaFoto: Tanjug
Crnogorci motivisani pred okršaj sa Srbima!

- Ta hemija, zajedništvo, posvećenost zajedničkom cilju je nešto što karakteriše ovu ekipu. Uz takav pristup i igra mora da bude ozbiljna, odgovorna i disciplinovana. Jedino na taj način stiže se do rezultata protiv Srbije- rekao je Aleksandar Janković, prvi pomoćnik selektora Crne Gore, Ljubiše Tumbakovića.

Janković smatra da su "sokolovi" spremni za okršaj sa "orlovima".


- Imamo ustaljeni režim priprema, nema razloga da bude drugačije u odnosu na ostale utakmice. Imamo svoj cilj, želimo da afirmišemo naš način igre. Trudimo se da radimo što više u pravcu ostvarenja velike želje, a to je da Crnu Goru prvi put odvedemo na Evropsko prvenstvo- rekao je Janković.

Crnogorci su spremili napadačku taktiku, ne žele da se prilagođavaju igri naših fudbalera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Poštujemo našu reprezentaciju i igrače. Nećemo se prilagođavati Srbiji u tom smislu. Imamo balans po levoj i desnoj strani, a takođe i u odbrani i napadu. Sve i da za Srbiju igraju Nejmar, Mesi ili Ronaldo, ne bismo na taj način modifikovali našu igru- rekao je pomoćnik selektora Crne Gore.

Vezista Levantea, Vukčević igraće na sopstvenu odgovornost protiv Srbije, iako povreda nije potpuno sanirana.

- Dobili smo informaciju od lekarskog tima da njegov oporavak teče u normalnom ritmu. Očekujemo da će danas biti na treningu, a siguran sam da ćemo ga imati za četvrtak veče- kaže Janković o Vukčeviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading