OGROMNO INTERESOVANJE ZA MEČ U CRNOJ GORI!

Autor:

Sport

09.10.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša fudbalska reprezentacija ovog četvrtka od 20.45 igra meč trećeg kola Lige nacija protiv Crne Gore. Ogromno interesovanje vlada u susednoj državi, a portparol tamošnjeg saveza Branko Latinović najavljuje pune tribine.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije

- Sve ulaznice su prodate putem trebovanja. Zahtevi bili takvi da bismo mogli da napunimo stadion duplo većeg kapaciteta. Na ovaj način je prodato 10.700 ulaznica, fizičkim i pravnim licima, koja su u prethodnom periodu stalno trebovala karte za mečeve našeg nacionalnog tima - istakao je Latinović, a prenele su "Vijesti".

Navijača Srbije na stadionu "Pod Goricom" biće najviše 750.

- Od toga je 550 ulaznica poslato FS Srbije na dalju prodaju. Navijači gostujućeg tima će, takođe, morati da prilože identifikacioni dokument, koji će morati da pokažu i prilikom ulaska. Na zapadnoj tribini biće oko 200 gostiju FSS, prema pravilima UEFA za kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo i Ligu nacija - zaključio je Latinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading