CRNOGORCI SMIRUJU STRASTI: Utakmica protiv Srbije kao svaka druga!

Autor:

Sport

09.10.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Crne Gore Marko Simić prilično mirno čeka duel sa Srbijom u trećem kolu Lige nacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simić mirno dočekuje duel sa Srbijom!

- Utakmica kao svaka druga. Mediji prave malo veći pritisak i na nas i na selekciju Srbije. Igra se za bodove, igramo na svom terenu protiv izuzetno kvalitetnog rivala. Znamo mogućnosti Srbije, trudićemo se da iskoristimo njihove nedostatke. Pred svojim navijačima uvek idemo na pobedu bez obzira na ime rivala- rekao je Simić.

Defanzivac Crne Gore smatra da su povrede mnogo uticale na uspehe "sokolova", ali da sjajna atmosfera u timu vraća stvari na svoje mesto u novoformiranom takmičenju.

- Čitavim tokom kvalifikacija za Mundijal smo imali problema sa povredama. Sada se ti problemi nastavljaju i u Ligi nacija. Neću da se vraćam na situaciju u kojoj smo bili pred duele sa Rumunijom i Litvanijom. Sada je sve mnogo bolje, ali isto tako, mnogo, baš mnogo će nam nedostajati komandant odbrane i jedan od najboljih defanzivaca Evrope Stefan Savić. Imamo sjajnu atmosferu u timu, na krilima pozitivne energije uspeli smo da osvojimo četiri boda u prva dva meča i pored svih problema, pa se nadam da ćemo uzdignutih glava napustiti teren i posle duela sa Srbijom, kao i tri dana kasnije protiv Litvanije- rekao je Simić.

RepublikaFoto: Tanjug

Utakmica počinje u 20 časova i 45 minuta, a iz Fudbalskog saveza Crne Gore je saopšteno da ulaznica neće biti u slobodnoj prodaji i da će stadion u Podgorici biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading