TUMBAKOVIĆ: Odsustvo Matića i Kolarova može da bude problem za nas

Autor:

Sport

10.10.2018

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak sa početkom u 20 časova i 45 minuta snage će u trećem kolu Lige nacija odmeriti fudbalske reprezentacije Crne Gore i Srbije.

Ljubiša Tumbaković

Selektor domaće selekcije Ljubiša Tumbaković pojavio se na pres konferenciji u Podgorici u društvu sa kapitenom Stevanom Jovetićem. Evidentno je bilo da su opušteni, da nema ni govora o tenziji, da jedva čekaju da utakmica počne.

- Upravo tako. Zaista ne znam šta bih novo rekao, a da nisam o tome pričao u proteklih nekoliko dana. Drago mi je što su povređeni igrači uspeli da se oporave i što u mnogo jačem sastavu izlazimo na megdan Srbiji, nego što se to očekivalo. Naravno da će nam mnogo nedostajati komandant odbrane Stefan Savić. Njegova uloga u timu je ogromna. I ja sam čuo da u sastavu Srbije neće biti Kolarova i Matića, ali Srbija ima mnogo veći fond igrača u odnosu na Crnu Goru. Odsustvo Kolarova i Matića možda bude i problem za nas jer će se na terenu pojaviti igrači sa novom energijom, sa većom željom da se nametnu selektoru - naglasio je Tumbaković i nastavio:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljubia Tumbaković

- Kada sam spomenuo selektora Srbije, moram da naglasim da sam bio trener Krstajiću četiri godine i da sam imao priliku da pratim i učestvujem u njegovom razvoju. Ostvario je sjajnu igračku karijeru. Otisnuo se u trenerke vode i sada je selektor Srbije. Od srca mu želim da kao trener ostvari iste uspehe, ako ne i veće u odnosu na igračke dane.

Na pres konferenciji je naglašeno da je UEFA duel Crna Gora – Srbija proglasila utakmicom visokog rizika i zbog toga je apelovano na navijače da ranije dođu na stadion, da sa sobom obavezno ponesu identifikaciono obeležje (lična karta, pasoš). Rečeno je da će kontrola prilikom ulaska biti rigorozna kako bi se sprečilo unošenje nedozvoljenih sredstava, kao i da će kompletne tribine biti pokrivene video nadzorom kako bi se sprečili incidenti i odmah sankcionisali vinovnici istih.

Meč iz prestonice Crne Gore gledajte u četvrtak od 20:45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading