LUIS ENRIKE SE NE SLAŽE SA KLOPOM: Liga nacija savršeno takmičenje

Autor:

Sport

11.10.2018

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Enrike rekao je da je Liga nacija "savršeno takmičenje".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Španije

-Španija je ostvarila prve dve pobede na početku takmičenja u Ligi nacija, a u ponedeljak će u Sevilji igrati protiv Engleske.

- Liga nacija je za mene veoma atraktivno takmičenje, savršeno takmičenje. Pomaže mi da vidim moje igrače koji se takmičenje protiv ekipa koje su na našem nivou. Takođe, postoji mogućnost i da osvojiš titulu - rekao je Enrike, preneli su britanski mediji.

UEFA je organizovala Ligu nacija kao zamenu za prijateljske utakmice, koje nisu u potpunosti ukinute, a ljubitelj tog takmičenja nije trener Jirgen Klop, koji je rekao da je to "najbesmislenije takmičenje na svetu". Reprezentacije su podeljene po ligama, od A do D, u zavisnosti od koeficijenata.

Enrike bi mogao da promeni sastav i da na klupi ostavi kapitena Serhija Ramosa, Serhija Busketsa i Davida de Heu.

- Prednost će imati oni koji iskoriste prilike i dobro rade na treninzima. Imali smo nekoliko treninga, stav ekipe o svemu što je okružuje je važan, a vrednost utakmice je ogromna. Nijednu utakmicu ne treba "baciti", to je poruka igračima - naveo je španski selektor.

Španija će u četvrtak odigrati prijateljsku utakmicu sa Velsom, a meč će propustiti napadač Real Madrida Garet Bejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading