MIJATOVIĆ: Prednost Srbije iskustvo, Crne Gore navijači i Tumbaković

Autor:

Sport

10.10.2018

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel između reprezentacija Crne Gore i Srbije koji je na programu u trećem kolu Lige nacija i koji igra na stadionu u Podgorici pomno će pratiti i Predrag Mijatović.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Mijatović

Svojevremeno jedan od najboljih igrača Evrope i bivši sportski direktor Reala iz Madrida očekuje zanimljivu utakmicu i nada se da će ambijent na stadionu biti sjajan, da će Crna Gora i Srbija proslediti jednu lepu fudbalsku priču širom planete.

- Očekujem interesantnu fudbalsku priču. Nadam se da će ambijent na stadionu biti vrhunski i pravi sportski. Verujem da ćemo proslediti jednu divnu fudbalsku priču iz Podgorice širom planete - rekao je Mijatović za "Vijesti" i nastavio:

- Mislim da su šanse izjednačene, obe reprezentacije poseduju kvalitet da stignu do pobede. Na strani Srbije je iskustvo, radi se o selekciji koja je igrala na Mundijalu, koja u sastavu ima dosta prekaljenih fudbalera. Crna Gora nikad nije igrala na velikom takmičenju i ima veliki motiv i veliku želju da to uradi prvi put. Crna Gora je do sada već pokazala da može da igra sa jakim reprezentacijama, a ono što je nedostajalo jeste taj završni korak. Srbija će igrati bez Kolarova i Matića, a Crna Gora bez Savića. Biće to veliki hendikep za obe reprezentacije.

Na pitanje šta bi mogla da bude glavna prednost Crne Gore u duelu koji sledi Mijatović je naglasio:

- Selektor Ljubiša Tumbaković i podrška sa tribina su glavni aduti Crne Gore. Selektor Crne Gore i moj nekadašnji trener u Partizanu, bolje poznaje reprezentativce Srbije nego što Mladen Krstajić poznaje crnogorske fudbalere. Tumbakovićevo iskustvo može da bude od presudnog značaja. Ali, fudbal je nepredvidiv i sve je moguće, zato ga ljubitelji sporta i vole. Ponavljam očekujem neizvesnu utakmicu i nadam se sjajnom ambijentu - dodao je Mijatović.

Meč iz glavnog grada Crne Gore gledajte u četvrtak od 20:45 časova na (SK1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading