"Preveliki RESPEKT je uništio Crnogorski san!"

Autor:

Sport

12.10.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bura je podignuta oko prvog fudbalskog susreta dve bratske zemlje. Međutim, kao što se očekivalo sve prošlo bez incidenata i u sportskom duhu. Igrači se vrlo dobro poznaju, mentaliteti su slični, a Crnogorcima nije bilo teško da priznaju da su nadigrani. Tako i crnogorski mediji pišu pažljivo biranim rečima o proteklom fudbalskom spektaklu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Crna Gora - Srbija!

Sportski list "Pobjeda" se bavi analizom utakmice, ali i dešavanjima na tribinama. Prema njihovim navodima "sokolovi" nisu imali raspoložene igrače koji bi se mogli suprotstaviti izuzetno motivisanim "orlovima". Selektor Crne Gore je priznao da su nadigrani, a jedini detalj sa meča koji je "sporan" je njegovo isključenje zbog prigovora sudiji, mada ovo nije neuobičajeno s obzirom na pritisak pod kojim se igralo, a naši fudbaleri su se očigledno bolje snašli.

RepublikaFoto: ST/Dražen Ostojić
Dnevni list "Pobjeda"

"Dnevne novine" pišu kako je preveliki respekt uništio crnogorski san protiv iskusnog rivala. Isključenje veliko strušnjaka Ljubiše Tumbakovića pomalo je iznenadilo fudbalsku javnost, ali posle utakmice selektor "sokolova" je objasnio kako mu je pala koncetracija, nije bio zadovoljan igrom svog tima, a ni odlukama sudije. Svakako, sportski je čestitao dobro poznatim protivnicima.

RepublikaFoto: ST/Dražen Ostojić
"Dnevne novine"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading